Disclaimer - kweken met LED - ken uw verantwoordelijkheid!

Onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet en onderhouden. Desondanks kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website op een bepaald moment actueel, juist en/of volledig is. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken qua kleur of anderszins. De inhoud van deze website is slechts ter algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie, waaronder prijzen, worden ontleend. Op alle offertes, producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Oneigenlijk gebruik van de gekochte producten is altijd en alleen voor risico van de klant. Ledspectrum kan hiervoor geenszins aansprakelijk worden gehouden in welke vorm dan ook. Wij behouden ons dan ook het recht voor om in alle voorkomende gevallen hier direct afstand van te nemen. Aansprakelijkheid ligt te allen tijde bij de klant zelf.

Ledspectrum aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor eventuele foutieve of onvolledige informatie op onze website. Ledspectrum aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei directe, incidentele of indirecte schade, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik en/of bezoek van onze website. Ledspectrum houdt zich het recht voor te allen tijde en zonder nadere kennisgeving aanvullingen, verbeteringen en/of wijzigingen, zowel in de website als in deze disclaimer, aan te brengen.

Op de gehele website en alle afzonderlijke onderdelen berusten de intellectuele eigendomsrechten geheel bij Ledspectrum en/of partners. Kopiëren en of gebruik van informatie van onze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

┬ę 2011 - 2022 LEDSPECTRUM KWEEKLAMPEN - ENERGIEZUINIG KWEKEN MET LED | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel